ПРИЗНАНИЕ!
Лудо съм влюбен и така силно я обичам,
бях груб и не го казвах често, не отричам!
Нейния аромат е така омайващ и някак вълшебен,
прегръщайки и сплитайки се, светът ни е извънземен!
Не знаех от къде да почна и дълго да се наслаждавам,
миговете и нощите с нея липсват, а така ги обожавам!
Тялото е стройно, като млада фиданка с първия плод,
беше хубаво, а при оргазъм се люлееше целия свод!
Това не е обич, а много повече, аз бях Тя, а тя беше Аз,
дали секс или караници... изпадахме в любовен екстаз!
и искахме и се мразехме, а ето възбудени се обожаваме,
Защо за Бога се самонаказваме и живота си утежняваме!
Посветено на Калинка Миткова в деня на поезията
Обичам те... от дъното на душата си... Искрено!
© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены
Прочувствено признание!