Признание
Взех със взлом
годините предишни,
създадох ти тревоги
и сълзите излишни.
Като жадния вампир
се впих във твоята младост,
наруших душевния ти мир
и едва ли ти донесох радост.
Тревогите обзеха те всецяло,
а аз се радвах на твоето нежно тяло.
Сърцето ми ликуваше обезумяло,
за любов отдавна зажадняло.
Твоята луда кръв
и гърдите, страстно напращели,
са за мене стръв
и сигурно сме полудели!
Вместо с мен да лягаш,
далече трябва ти да бягаш.
Бъдещето си в ръце да хванеш,
преди страстта ни да го изяде!
.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены
поздрави!!!