19.08.2008 г., 12:38 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
555 0 4
 

Признание

 

Взех със взлом

годините предишни,

създадох ти тревоги

и сълзите излишни.

 

Като жадния вампир

се впих във твоята младост,

наруших душевния ти мир

и едва ли ти донесох радост.

 

Тревогите обзеха те всецяло,

а аз се радвах на твоето нежно тяло.

Сърцето ми ликуваше обезумяло,

за любов отдавна зажадняло.

 

Твоята луда кръв

и гърдите, страстно напращели,

са за мене стръв

и сигурно сме полудели!

 

Вместо с мен да лягаш,

далече трябва ти да бягаш.

Бъдещето си в ръце да хванеш,

преди страстта ни да го изяде!

 

 .

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??