14 авг. 2013 г., 00:13

Признание 

  Поэзия » Философская
521 0 1

Лято - сезон за живеене,

с трепет те чакам, здравей,

лято, ти пак си край мене,

вино уханно налей.

Лято - театър на сенките,

браво, събираш съдби,

лято, добър театрал си,

властвай, перфектен си мим.

Лято - звучат саксофони,

в твоята песен ли съм,

лято, обсебваш ме с фобия

приказна - твоя ще съм.

 

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??