14 ago 2013, 0:13

Признание 

  Poesía » Filosófica
515 0 1

Лято - сезон за живеене,

с трепет те чакам, здравей,

лято, ти пак си край мене,

вино уханно налей.

Лято - театър на сенките,

браво, събираш съдби,

лято, добър театрал си,

властвай, перфектен си мим.

Лято - звучат саксофони,

в твоята песен ли съм,

лято, обсебваш ме с фобия

приказна - твоя ще съм.

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??