9 июн. 2008 г., 11:23

Признание 

  Поэзия » Белые стихи
902 0 18

Ще се смаля, признавам си,

когато

те видя през дъжда

чаровно чакащ...

Когато

капките на всички необятия

застинат между нас

и завибрират...

Мъчително е всъщност

и не трябва

във студ да капсулираме

душите

и късните им

пориви на страст...

Когато отрезвее този дъжд

и трудното от тебе съм изпила,

погледнеш ли

и видиш ли ме - знам,

ще се стопя, признавам си,

ще онемея...

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??