Съдбата ни срещна преди 20 години,
млада надежда и шеф на голям колектив,
свидетел съм днес на събития, снимани
през зоркия и строг поглед на ваш обектив.
От майка си зная, най-хубав подарък е
за идните поколения споменът жив,
затуй аз си мисля - за Шумен награда е,
че тук твори и живее Човек талантлив.
17.02.2006
© Даниела Челебиева Все права защищены