Мислите си ги споделям
без значение дали
има полза в тях, или
мъдрост капчица в тях нямам.
Тоест, даже шашкании,
ръся като дъжд небесен
и ви лъжа, че са песен
пълна с много умнотии.
Е, признах си и без бой,
а пък вие му мислете
дето мене ме четете,
дали пуйетче съм от сой :0))
15.05.2024.
___
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси".
_____
© Георги Каменов Все права защищены