Aug 4, 2024, 10:29 AM

Признавам си без бой 

  Poetry » Humour
122 0 0

 

Мислите си ги споделям

без значение дали

има полза в тях, или

мъдрост капчица в тях нямам.

 

Тоест, даже шашкании,

ръся като дъжд небесен

и ви лъжа, че са песен

пълна с много умнотии.

 

Е, признах си и без бой,

а пък вие му мислете

дето мене ме четете,

дали пуйетче съм от сой :0))

 

15.05.2024.

 

___

От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси".

_____

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??