Това е проблемът на хората –
че смятат чуждия опит за глупост и си мислят
"Никога няма да разбереш моята болка".
Момичетата просто искат най-накрая да намерят добър човек.
Мисля, че всяко момиче иска да има връзка
с грижовен, любящ, разбиращ човек,
който винаги би могъл да подкрепя и защитава.
Страхотни сте за искрено даване на съвети и подкрепа.
Те се нуждаят от вашия съвет и за тях е важно да
обсъдят своя опит.
Основното е, че те също ви подкрепят
и ви помагат, ако имате нужда от помощ...
© Атанас Димитров Все права защищены