20.09.2020 г., 23:26 ч.

Проблемът 

  Поезия » Свободен стих
327 0 1

Това е проблемът на хората –

че смятат чуждия опит за глупост и си мислят

"Никога няма да разбереш моята болка".

Момичетата просто искат най-накрая да намерят добър човек.

Мисля, че всяко момиче иска да има връзка

с грижовен, любящ, разбиращ човек,

който винаги би могъл да подкрепя и защитава.

Страхотни сте за искрено даване на съвети и подкрепа.

Те се нуждаят от вашия съвет и за тях е важно да

обсъдят своя опит.

Основното е, че те също ви подкрепят

и ви помагат, ако имате нужда от помощ...

 

© Атанас Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Свободен, свободен... Не знам точно колко може да е свободен един стих, но честно казано, аз тук нещо не успях да усетя поезията.
Предложения
: ??:??