10 февр. 2007 г., 09:40

ПРОБУЖДАНЕ 

  Поэзия
557 0 2
:)             :)               :)
Дано погълне ме нощта
и там във мрака
да заспя под светлата луна,
за да дочакам аз деня,
когато ще се пробудя,
заради светлина,
за доброта и красота!

Щастие ще ме сполети
и пак с усмивка на уста
ще грейна аз на мига
и ще заразя всеки с доброта!!!
:)             :)              :)

© Диди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??