Feb 10, 2007, 9:40 AM

ПРОБУЖДАНЕ 

  Poetry
553 0 2
:)             :)               :)
Дано погълне ме нощта
и там във мрака
да заспя под светлата луна,
за да дочакам аз деня,
когато ще се пробудя,
заради светлина,
за доброта и красота!

Щастие ще ме сполети
и пак с усмивка на уста
ще грейна аз на мига
и ще заразя всеки с доброта!!!
:)             :)              :)

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??