7 нояб. 2010 г., 18:59

Пробуждане 

  Поэзия » Любовная
801 0 1

Нищо не усещам -

ужасно съм объркана!

Побърках ли се,

или съм живяла в сън?!

А той с какъв сюжет е -

постен, безразличен,

като спомен от човешко съществуване.

 

И пак отеква:

"Още те обичам?!",

едва ли някой вярва на това.

И пак в съня си се погубвам,

навела стискаща глава,

и болка силна от пробуждане

ме мачка и побърква!

Самота...

 

Не зная искам ли да съм сама,

не зная докъде ще имам сили,

мразя се с приведена глава,

мразя всичко, което с тебе сме делили -

мразя теб

и мразя себе си,

мразя,

защото ме е страх да те обичам...

усещам как загубвам себе си...

А с времето ще става по-жестоко

усещането,

че съм с теб, а всъщност не...

 

© Мария Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Искрено благодаря за коментара!Той е първия лъч по пътя към светлото ми пробуждане!БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!
Предложения
: ??:??