17 нояб. 2007 г., 12:51

Прочети ме... 

  Поэзия
1746 0 29

***

Разкажи ми. Дишаш ли?

Не дишай!

Обличай се до кожа...

и върви!

Намери ме. Искаш ли?

Не искай!

Наострила съм ножа...

и кърви!

Признай. Обичаш ли?

Не ме обичай!

Рисувай ме в бордо...

и замълчи!

Трепериш. Сричаш ли?

Не сричай!

Подвързвай ме в стъкло...

и ме чети!

За Бога! Плачеш ли?

Не плачеш!

Пресъхнал си във мен...

гориш!

Кажи. Очакваш ли?

Не чакай!

Отдавна съм разбрала...

че болиш!

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??