***
Разкажи ми. Дишаш ли?
Не дишай!
Обличай се до кожа...
и върви!
Намери ме. Искаш ли?
Не искай!
Наострила съм ножа...
и кърви!
Признай. Обичаш ли?
Не ме обичай!
Рисувай ме в бордо...
и замълчи!
Трепериш. Сричаш ли?
Не сричай!
Подвързвай ме в стъкло...
и ме чети!
За Бога! Плачеш ли?
Не плачеш!
Пресъхнал си във мен...
гориш!
Кажи. Очакваш ли?
Не чакай!
Отдавна съм разбрала...
че болиш!
© Арлина Todos los derechos reservados