18 дек. 2008 г., 17:59

Продължавам да те търся 

  Поэзия » Философская
507 0 0
 

Продължавам да те търся

 

Две души в една,

вятърът ги раздели.

Търся те в есенния

цветен листопад.

Търся те в песента

на птиците,

сякаш случайно

кацнали на стряхата отвън.

Търся те в пролетните

тревички и нежни цветя.

Търся те в пороя навън,

след  дъжда от сълзи

в пресъхналите ми очи.

Понякога в нощта

отправям поглед

към звездите

и търся те сред тях.

Студено, пусто,

мразовито

е без твоята

усмивка топла

и сърце голямо.

Продължавам

да те търся...

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??