24 мая 2023 г., 20:49

Продължение на химна /В чест на Празника/ 

  Поэзия
111 0 0

„Върви, народе възродени,

към светли бъднини върви!“

 

Днес, с тез водачи изродени

крета, в мрачини се влачи

потокът му – все по-смален,

на заден ход и без посока.

 

О, клет наш български народ!

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??