May 24, 2023, 8:49 PM

Продължение на химна /В чест на Празника/ 

  Poetry
98 0 0

„Върви, народе възродени,

към светли бъднини върви!“

 

Днес, с тез водачи изродени

крета, в мрачини се влачи

потокът му – все по-смален,

на заден ход и без посока.

 

О, клет наш български народ!

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??