27 окт. 2009 г., 19:35

Продължих 

  Поэзия » Другая
757 0 0

Ти не ме чу, нали?

Ти просто си тръгна, скъпи - винаги постъпваш така.

Но един ден ще осъзнаеш - това, което казах, не бе лъжа.

И един ден ще се намразиш, че си постъпвал така.

Давах ти, а ти не ме дооцени - още помня това.

И ето, след години вече съм далеч от теб,

живота си продължих и за нищо не съжалих!

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??