Ти не ме чу, нали?
Ти просто си тръгна, скъпи - винаги постъпваш така.
Но един ден ще осъзнаеш - това, което казах, не бе лъжа.
И един ден ще се намразиш, че си постъпвал така.
Давах ти, а ти не ме дооцени - още помня това.
И ето, след години вече съм далеч от теб,
живота си продължих и за нищо не съжалих!
© Валиша Всички права запазени