Доскоро вярвах на всички лъжи,
доскоро се борех за теб, но уви,
Сега прогледнах и всичко разбрах.
В очите ти празни, наскоро видях -
друго момиче, други мечти...
Много изплакани по нея сълзи.
Доскоро се борех сляпо за нас.
Доскоро живеех в друг свят...
Сега се събудих от дългия сън
и лъжите проблесват - погубена съм.
Пускам те, отивай далече!
Там, където е твойта любов...
Знам, не ме обичаш вече,
личи ти по погледа нов.
Тръгвай, че вече е късно,
там е багажа, на прага - готов.
Сложих в него и малко парченце
от моята силна любов...
© Милица Все права защищены