14 авг. 2007 г., 23:16

Проглеждане 

  Поэзия
464 0 7

Проглеждане.



Ако притежавах красота вселенна,

бих ти я дарила със щедра ръка.

Моята ти дадох безрезервно,

и ти дадох своята душа.

Подарих ти сърцето си без остатък -

не се замислих дори за своя живот.

Сега проглеждам постепенно в мрака

и не знам любoв или заблуда е било?

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??