14.08.2007 г., 23:16 ч.

Проглеждане 

  Поезия
463 0 7

Проглеждане.



Ако притежавах красота вселенна,

бих ти я дарила със щедра ръка.

Моята ти дадох безрезервно,

и ти дадох своята душа.

Подарих ти сърцето си без остатък -

не се замислих дори за своя живот.

Сега проглеждам постепенно в мрака

и не знам любoв или заблуда е било?

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??