6 окт. 2020 г., 10:25

Прогонен пътник 

  Поэзия » Любовная
383 0 0

Тази нощ стих при мене долетя.

Побутна ме и ме събуди.

„Стани, - ми каза – и ме напиши!”

А аз сънен, нахоках го и го прогоних

 и той разсърден и намусен си замина.

Сега съм буден, но иди че го търси...

Отпратен пътник вече няма как да върна.

Не бе за теб стихът. За това и го прогоних.

 

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??