29 окт. 2009 г., 21:08

Програмирана да обичам 

  Поэзия » Любовная
551 0 2

Всеки път
мислено се сбогувам -
събирам сили,
за да си простя...
А ти разбираш само
колко се вълнувам 
(страхувам се
сърцето си да нараня)

Всяка наша среща
е последна...
повтарям си го,
докато те погледна,
а после  чувствам
само тази потребност -
да запазя
миговете нежност...

Всеки ден
ти следваш програми,
живееш динамично,
без изненади...
Аз съм вечно неспокойна -
творя и разрушавам,
съзерцавам или тичам...

Програмирана съм
да обичам...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??