23 июл. 2008 г., 00:55

Проклинам те 

  Поэзия » Любовная
748 0 8
ПРОКЛИНАМ ТЕ СЕГА, ЛЮБИМИ МОЙ,
ЗА БОЛКАТА, КОЯТО МИ ОСТАВИ,
СЪС НЕЯ НЯМАМ ДЕН И НОЩ ПОКОЙ,
ДАНО ПЛАТИШ ЗА ВСИЧКИТЕ МИ РАНИ.

ПРОКЛИНАМ ТЕБ И ТВОИТЕ ПАРИ,
ЩОМ САМО С ТЯХ ЖИВОТА СИ ПРИЗНАВАШ,
И С ТЯХ ДА СИ ОСТАНЕШ БЕДЕН ТИ...
КАК С ТЯХ СЪРЦА КУПУВАШ И ПРОДАВАШ?!

О, НЕКА ДА ОСЪМНЕШ ПО-БОГАТ,
НО САМО С ПАРИТЕ СИ ПОТРЕБЕН,
ОСТАНАЛ БЕЗ ПРИЯТЕЛ, ДА СИ ВРАГ,
И В СВОЕТО БОГАТСТВО ДА СИ БЕДЕН.

ПРОКЛИНА ТЕ И МОЯТА ЛЮБОВ,
СТУДЕНИ УСТНИ ВЕЧНО ДА ЦЕЛУВАШ,
ИЗПОЛЗВАН И ОТХВЪРЛЯН ЦЯЛ ЖИВОТ,
ТРОХИ ЛЮБОВ С ПАРИ ДА СИ КУПУВАШ!!!


ПОСВЕТЕНО НА Ж. СТОЯНОВ

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??