2 февр. 2007 г., 12:49

Пролет 

  Поэзия
847 0 8
Пролет, красавице, чудна, неземна,
с нежен венец от уханни цветя,
тръгнала вредом по тази планета,
с грейнала, светла усмивка добра.
Днес дървесата разцъфнаха в бяло,
слънце в небето дори засия,
птиците мънички - гости неканени -
бодро писукат и свиват гнезда.
Шумен и ведър светът се събуди,
с чувство на радост, живот и любов,
хора щастливи, усмихнати, влюбени,
бързо поеха във делника нов.
Пролет, красавице - чудна градина,
ти си очаквана в целия свят.
Идвай в живота ни всяка година
с нежния мирис на пролетен цвят!

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??