8 мар. 2012 г., 15:57

Пролет 

  Поэзия » Белые стихи
737 0 3

ПРОЛЕТ

 

 

Тръпка нежна полетя

и обгърна цялата земя…

Треви, цветя погали

и бели зайчета заспали…

За живот събуди се света

от тръпката на любовта…

Порив нежен от коприна

поръси пъстрата картина…

Полъхна бризът свеж,

стопи се сняг и скреж…

Блестящ лъчист зефир

носи се надлъж и шир…

С копнеж за свята чистота

                                         отново начена се света…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??