Далеко в полето
се вижда небето.
Облаци бели и птици запели.
Ручеи малки,
понесли се с песни,
гонят шишарки.
Катерички смели
със смешни капели,
зайчета бели с моркови
зрели...
Пролет зелена събуди ви
всички - малки тревички.
Ах, как обичам ви всички.
© Денис Абдуллах Все права защищены
Пожелавам ти успехи.