Mar 19, 2009, 2:16 AM

Пролет 

  Poetry » For kids
496 0 2

 Далеко  в полето 

се вижда небето.

Облаци бели и птици запели.

Ручеи малки,

понесли се с песни, 

гонят шишарки.

Катерички смели

със  смешни капели,

зайчета бели с моркови

зрели...

Пролет зелена събуди ви

всички - малки тревички.

Ах, как обичам ви всички.

 

 

© Денис Абдуллах All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??