Пролет
С дъха на зелената пролет ще дойда,
на топлия вятър ще помахна с ръка.
На слънце ще седна, нека ме стопли,
ще се плисна с малко вода.
Ще поседна край пътя да чуя
как вятърът тихо шуми.
Ще дойда с зеления полъх и птиците,
ще стане по-светло както преди!
© Мария Все права защищены