Apr 29, 2012, 3:50 PM

Пролет 

  Poetry » Other
453 0 1

Пролет

 

С дъха на зелената пролет ще дойда,

на топлия вятър ще помахна с ръка.

На слънце ще седна, нека ме стопли,

ще се плисна с малко вода.

 

Ще поседна край пътя да чуя

как вятърът тихо шуми.

Ще дойда с зеления полъх и птиците,

ще стане по-светло както преди!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??