6 янв. 2011 г., 19:35

Пролет 

  Поэзия » Пейзажная
519 0 3

                                    Пролет

 

                 Полето, пороите   измиха

                 - изцедили  свода   мътен,

                 вихри  пролетни    извиха

                 и  отнасят   сетен  тътен.

 

 

                 Облаците  мокри, парцаливи

                 разбягаха  се   надалече

                 и  над  благодатни    ниви

                 младо   слънцето    напече.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??