Пролет
Изчезна навъсената красота.
Отиде си зимната белота.
Бързичко слънцето изгря,
дори за миг не се и спря.
Лекичко като перце
полита детското сърце.
В приказна игра
вънка вси събра…
… Добре дошла на пролетта...
© Дафинка Все права защищены