30 янв. 2007 г., 18:23

Пролет 

  Поэзия
966 0 3
Долавям тихи стъпки
и шепот като в сън,
и ме обземат тръпки,
дочувам нежен звън!

В полята пеят птички,
цветята пак цъфтят,
тъй радостни са всички,
че пролет идва пак!

© Мария Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??