30.01.2007 г., 18:23 ч.

Пролет 

  Поезия
943 0 3
Долавям тихи стъпки
и шепот като в сън,
и ме обземат тръпки,
дочувам нежен звън!

В полята пеят птички,
цветята пак цъфтят,
тъй радостни са всички,
че пролет идва пак!

© Мария Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??