6 июн. 2015 г., 21:25

Пролет 4 

  Поэзия » Любовная
310 0 0

Светло утро, озари ме,

мила, прегърни ме -

как мечтая твоите лъчи

да галят моите очи.

 

И нека тез лъчи безспир

да ми носят красота и мир.

Светла вяра ти дари ми -

че светът е хубав, убеди ме!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??