20 февр. 2008 г., 12:00

Пролет 

  Поэзия » Для детей
1001 0 9

ПРОЛЕТ

 

Събуди пролетният вятър

рекичките сънливи.

Заскачаха между скалите

поточета игриви.

 

Добрият Слънчо се усмихна,

погали с лъч гората.

Събуди се от сън върбата,

огледа се в реката.

© Лилия Велчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??