Feb 20, 2008, 12:00 PM

Пролет 

  Poetry » For kids
988 0 9

ПРОЛЕТ

 

Събуди пролетният вятър

рекичките сънливи.

Заскачаха между скалите

поточета игриви.

 

Добрият Слънчо се усмихна,

погали с лъч гората.

Събуди се от сън върбата,

огледа се в реката.

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??