28 дек. 2007 г., 11:18

Пролет 

  Поэзия » Для детей
588 0 5
 

Пролетта е вече тук.

Птиците се върнаха от юг.

Почват те гнездата да оправят.

А там, навътре във гората,

мечката се буди със зората.

Кокичета белеят по полята,

вече смело заиграват се децата

© Пламена Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??