28.12.2007 г., 11:18 ч.

Пролет 

  Поезия » За деца
563 0 5
 

Пролетта е вече тук.

Птиците се върнаха от юг.

Почват те гнездата да оправят.

А там, навътре във гората,

мечката се буди със зората.

Кокичета белеят по полята,

вече смело заиграват се децата

© Пламена Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??