Dec 28, 2007, 11:18 AM

Пролет 

  Poetry » For kids
589 0 5
 

Пролетта е вече тук.

Птиците се върнаха от юг.

Почват те гнездата да оправят.

А там, навътре във гората,

мечката се буди със зората.

Кокичета белеят по полята,

вече смело заиграват се децата

© Пламена Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??