22 мар. 2011 г., 10:08

Пролет е 

  Поэзия » Другая
383 0 1

Пролет е

Как искам да чувствам ухаещо цвете,

пролетна песен от птичия звън.

Пролет е! – излезте навън и силно викнете,

събуди! - природата от зимния сън.

 

Започват на воля децата игрите,

дървета отрупани с пролетен цвят.

Кръвта забушува буйно във вените,

слънчеви дни в очите блестят.

 

Щъркелът трака вече с клюна,

гората оглася  я птичият свят.

Цветен огън в поляните лумна,

любов и обич в душите цъфтят.

18.03.2011г.

 

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??