30 апр. 2009 г., 18:17

Пролет е, пролет е 

  Поэзия » Пейзажная
511 0 2

Пролет е, пролет е - нежна и бяла,
чакаме, чакаме цветен килим,
в щастие светла, добра, засияла
кара ни с песен напред да летим!
 

Пролет е, пролет е - бягат потоци,
спускат се, спускат се мътни и с шум,
край пойните птици, заети с уроци,
що пълнят главите на малките с ум.

 

Пролет е, пролет е - пасат се мъгли,
пак е напъпил по синора дрян.
Тръгваме радостни, с нови мечти
по пътя, от приказни дни начертан!

26-27.03.2009г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??