19 мар. 2018 г., 20:00

Пролет, ела! 

  Поэзия » Любовная
805 0 0

Пролет, ела!

 

Ах, пролет, ти ухаеща бъди,

с поглед тучен озари нивята,

с полет топъл извеза,

в цветуща радост и земята.

 

Помилвай ме със топъл дъх,

напий ме с живота – полъх,

поемай ми тъгата – свръх,

разлей се из сърцето с екот.

 

С шепи ти ме посипи,

живителна надежда, пребъди,

цъфти в цветове препищна,

очакваната обич съживи.

© Ивелина Дамянова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Моя пролет »

34 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??