Пролет и жажда
Пролет закичила живота
с воал на пъстрите цветя
и всяка тичинка докосва
пролетната ми душа.
Пролет, която ме роди,
когато розите цъфтят.
Живот във мене посади,
любов и нежност да пламтят....
© Йонка Янкова Все права защищены