Jan 3, 2016, 2:23 PM

Пролет и жажда 

  Poetry » Love
203 0 2

                                     Пролет и жажда

 

 

Пролет закичила живота

с воал на пъстрите цветя

и всяка тичинка докосва

пролетната ми душа.

 

 

Пролет, която ме роди,

когато розите цъфтят.

Живот във мене посади,

любов и нежност да пламтят....

 

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??