9 мая 2007 г., 09:14

ПРОЛЕТЕН ДЪЖД 

  Поэзия
422 0 1
                          ПРОЛЕТЕН  ДЪЖД

            ВЪРВЯ ПОД  ДЪЖДА ВЯЛО, УМОРЕНО,
            МИСЛИТЕ МИ ПЛАВНИЧКО ЗАТИХВАТ...
            ВДИШВАМ СЛЕД  МИГ   ОБОДРЕНО
            И КАПКИТЕ  ДЪЖДОВНИ СЕ  УСМИХВАТ...

            ВЪРВЯ ПОД ДЪЖДА, А ПТИЦИТЕ ПЕЯТ...
            КАТО   В    ПРИКАЗЕН   СЪН,
            КИТНИ ДЪРВЕТА КРАЙ МЕНЕ СЕ СМЕЯТ...
            ВЪРВЯ ПОД ДЪЖДА, А  ПРОЛЕТ Е ВЪН...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??