16 мар. 2016 г., 23:30

Пролетна красота 2 

  Поэзия » Любовная
223 0 0

Зюмбюл край тревата

нежно, замечтано цъфти.

Това е любовта, жената -

това си ти.

 

Но...това е само сън -

блян за идеална красота.

И след камбанен звън

паля за здравето ти свещта.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??